Drozda Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Widzieliście to ?? Fajne cudko... na allegro po 37zł chodzi... Ktoś ma ?? Niech sie podzieli informacjami ;) Ciekawe czy to wejdzie na płyty z NF3/NF4... Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 No ciekawe ciekawe :-P trzeba się będzie zastanowić i może by zmienił sobie chłodzenie powinno być wydaje i ciche na pewno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jeśli rozstaw będzie odpowiadał, albo będzie możliwość regulacji to czemyu nie. Wygląda bardzo przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Fajne to ;] Akurat szukam czegoś pr0 na chipa, a to jest ciekawą alternatywą dla niebieskiego zalmana (oczywiście wezmę aluminiaka;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Chyba kupie i przymierze. Podoba mi sie Ciekawe jak z wydajnoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) kurka ale fajne, no i w końcu coś wymyślili a nie zerżnęli pomysł, coś mi się zdaje że juz niedługo zagości na mojej dfi bo zalmanik po podniesieniu napięcia chipsetu przestał sie wyrabiać Edytowane 5 Stycznia 2006 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 dopiero co wczoraj zalozylem zalmanka niebieskiego i wypolerowalem spod :P a tu juz cos nowego... kuszace ale chyba narazie zostane przy zalmanie... zreszta chyba mi sie nie zmiesci taki pentagram... a szkoda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja też mam zalmana i narazie nie rozstane sie z nim ;) Jak dla mnie to ciutke z ceną przesadzono... no ale naprawde wygląd jest ciekawy... tylko pozostaje kwestia regulacji rozstawu oraz czy to na te płyty z SLI wejdzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Wygląda bardzo ładnie, ciekawe jak z wydajnością i kompatybilnością, tylko cena troszke wygórowana ale wkońcu to miedź :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 jakbym mial brac to chyba wersje AL... ale i tak narazie zostaje przy moim niebiekim zalmanie bo jak pisalem niezmiesciloby mi sie to na msi k8n neo2 platinum z grafa by sie niedograło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 No fakt radiator jest sporych rozmiarów i nie wszytskim może sie pomiescic, ale takie rozmiary swiadczą zapewne o wysokiej wydajności :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 No imho troche bez sensu to wymyślili... przyda się tym co siedzą na sockecie A bo tam chipset jest w miare daleko od grafy i z nią nie koliduje. A my to chyba bedziemy musieli wyciąć pół tego radiatorka żeby wszedł pod grafe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja juz czekam na pierwszych bywalcow :P i fotki fotki i jeszcze raz fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ciekawa konstrukcja ale czy wydajna ? Miejmy nadzieje, że jak wszystkie produkty pentagramu ten radiator jest wydajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 A od spodu to normalnie czy lustro? Bo jak lustro to z wiatrakiem Revoltec AirGuard 40x40 będą demonem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Lustro i pentagram to sprzecznosc. Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby lustro zrobic ;) Ciekawy ten radiatorek. Moze to glupie ale wedlug mnie jest... Ładny Edit: Info z jednej aukcji: Kompatybilność: - chipsety z umocowaniem klamry przytrzymującej (sprężyny) - chipsety AMD z umocowaniem wtyków-pin (rozstaw 55 mm) - procesory graficzne (GPU) kart ATI i nVidia z rozstawem otworów montażowych 55 mm Czyli jakie to chipsety? tak na oko to moj NF2 ma taki rozstaw ale moge sie mylic Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Obawiam sie że to bardziej na grafiki sie bedzie nadawać... typu Radek 9550, to ma jednak spore rozmiary... i dam sobie ręke uciąć że to nie wejdzie na Nf3/Nf4 :P A co do lustra to zgodze sie z kolegą Errox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Widac nadaje sie na chipset i na słabsze grafy i zapewnic niewielki nadmuch i wydajne chłodzonko powinno byc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Pentagram jak każdy (tylko że nie "zerżnięty" od Zalmana), ale na nF mi nie wejdzie :-| Edytowane 5 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Myśle że takim radiatorkiem mozna spokojnie zadowolic np. takiego Radka 9550 :D choc radiatorek ma raczej główne zastosowanie na NB :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 W cooling PL jest też wersja AL i kosztuje 29zł :D A Cu 39zł... No niech ktoś kupi no :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ehhh bo sie skusze no..... ale nie!! zbieram na Pentaka xc-80 AlCu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Fredus a może teraz sie skusisz :> Dane techniczne: * Wymiary: 54 x 54 x 27 * Radiator: miedź/aluminium * Waga: Cu 135 g/ AL 50g * Możliwośc zamontowania dodatkowego wentylatora 40 mm. * Mocowanie: kołki lub sprężyna (kompatybilna z zaczepami stosowanymi w niektórych płytach na chipsetach Intela) Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzadzar89 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja sie zastanawiam nad kupnem tylke ciekawi mnie to czy zmiesci sie na cipset dfi lanparty ut nf3 250gb?? moze ktos wie?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Nikt narazie niestety nie wie ;( Ale pora sprawdzić ;) Może kupisz :> A tak na serio to wydaje mi sie że ciezko bedzie z tym.. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Aluminiak wygląda przyjemnie i co najważniejsze jest dośc tani :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 No własnie cena za nim przemawia... kto wie może sie skusze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Oj tam nie gadać tylko kupywać bo cały tweak czeka na pytanie czy zmieści się na chipsecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżadżar Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 moze se kupie przed feriami :lol2: jak dobrze pojdzie :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Oj tam nie gadać tylko kupywać bo cały tweak czeka na pytanie czy zmieści się na chipsecie :D ;/ Przybierałem się do kupna i zobaczyłem, że nie wejdzie mi bo będzie kolidować z pentagramem na procku ;/ Ogólnie spore rozmiary to ma. Ale na płytach pod s754 czy s939 gdzie chipset jest oddalony od procka to powinien wejść ;) ale też czekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...