$kubi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 nie to zebym nabijal posty albo co... pokaz fotki jak mozesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Więc tak: Pentagram NP-40 CU: w iddle: 26.5-27*C w stressie: 30-32*C(po 3dmarku mial 31.5*C) jest stosunkowo lepszy od niebieskiego Zalmana. Fota bedzie pozniej or jutro ;p kom sie laduje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ja moge ci dać ale nie chce mi sie wentyla 80 zdejmować aha do płyty abita IC7 jest idealny całkowity brak kłopotów przy montarzu nawet w pionie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinga Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam, zastanawiam się czy dałoby sie to zamontować na GeForcie 4Ti ? Rozstaw śrub mam 80 mm więc wątpie ale szukam jakiegościchego chłodzenia na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 heh to by sie na takiego gforca nadalo znakomicie :P musisz powalczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 No nada sie :) Tylko jakiś przewiew w budzie musisz jednak mieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinga Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 no spoko mam przewiew ja myślę (wentylatorki na obudowie z przodu i z tyłu ) ale zastanawiam się jak z mocowaniami. może ktoś podać jaki zakres ma rozstawów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Użytkowincy NF3 bedą mieli problem - chłodzenie nie wejdzie. Dziś byłem w cooling PL i mi wsio powiedzieli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Użytkowincy NF3 bedą mieli problem - chłodzenie nie wejdzie. Dziś byłem w cooling PL i mi wsio powiedzieli...Ale czy to czasem nie zalezy od danej plyty? co ma do tego chipset na jakim jest zrobiona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Rozstaw mocowania... Cytuje ze strony Coolinga Uwaga! Radiator nie jest kompatybilny z płytami opartymi o chipsety nVidia nForce 4, gdyż posiada inny rozstaw otworów montażowych i ma za duże wymiary.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Rozstaw mocowania... Cytuje ze strony Coolinga Uwaga! Radiator nie jest kompatybilny z płytami opartymi o chipsety nVidia nForce 4, gdyż posiada inny rozstaw otworów montażowych i ma za duże wymiary.. nf4 czy nf3 w końcu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nforce 3 tylko w coolingu sie walneli chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 mi weszlo na nforce 3 ultra-d of dfi. nie wiem jak wersja al ale mi wersja cu pasowala jak odlal nawet wiertarka nie byla potrzebna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 To moze niech ktos z posiadaczy poda jaki rozstaw otworow ma jego Pentak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 asdat0r przeciez wersje nie roznia sie... jedynie materialem a odlew jest ten sam i wszystko... wiec al tez pasowala by u ciebie spokojnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 no fakt faktem sa :-P ale wiesz nie mialem wersji al w reku wiec wolalem sie wypowiedziec tylko o wersji cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 ja nie mialem jednej ani drugiej... wystarczy popatrzec na fotke..:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Ech Pentagram dał ciała wystarczyło dać dłuższe te blaszki mocujące i otwory wydłużyć. Byłaby regulacja i nie było by problemu z montażem. Podajcie wymiary waszych otworów wokół NB na płytach i komu udało się to wcisnąć. Abit KN8Ultra ok60mm (może 59, nie mam dojścia w kompie) ASROCK 939 Dual Sata 2 ok 52mm Abit NF7 ok59mm Edytowane 25 Stycznia 2006 przez ajsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Pisałem juz wczesniej czytac - 58,5 milimetra - tyle ma ten szajs Moja płyta 55 mm - udało sie zamontowac za pomoca Boscha (taka wiertarka) Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Cloperflake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tracid_8 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Chyba kupie :kijem: . Tylko ten roztaw mnie doluje. Potrzeba mi cos bez wentylca na SAPPHIRE X550 bo mnie :mur: A ten x ma 55mm. Hmm Bocha nie mam :D ale Makita go :26: :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja mam na Abicie IC7-G i jestem zadowolony! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ech Pentagram dał ciała wystarczyło dać dłuższe te blaszki mocujące i otwory wydłużyć. Byłaby regulacja i nie było by problemu z montażem. Podajcie wymiary waszych otworów wokół NB na płytach i komu udało się to wcisnąć. Abit KN8Ultra ok60mm (może 59, nie mam dojścia w kompie) ASROCK 939 Dual Sata 2 ok 52mm Abit NF7 ok59mm Piszesz ze na NF7 pasuje, wiec moze to zakupie bo denerwuje mnie Zalman o ktorego ciagle wadzi Pentagram 92 Cu, montaz i demontaz zawsze przypomina droge przez pieklo... ale jeszcze musze to pomierzyc jak i co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Oj obawiam sie że Ci nie wejdzie.. skoro zalman zawadza to tym bardziej pentagram bedzie... bo jest wiekszy od zalmana (tzn szerszy bo wyższy raczej nie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja mam na Abicie IC7-G i jestem zadowolony! :)ja też i nawet nie trzeba było kombinować bo na druciki da sie zapiąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palmer Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Cześć, aha do płyty abita IC7 jest idealny całkowity brak kłopotów przy montarzu nawet w pionie Ja mam na Abicie IC7-G i jestem zadowolony! :) Ja także mam ABIT-a IC7 i zastanawiam się czy Pentagram nie będzie wadził o klips mocujący chłodzenie Arctic Cooling VGA Silencer Rev. 3 na karcie graficznej Radeon 9800 oraz jak sprawa będzie się przedstawiać w sytuacji, jeśli zdecydowałbym się na zakup dedykowanego wentlatora do Pentagrama?? A tak BTW, jeśli chodzi o cenę Pentagrama zarówno wersji Cu jak i Al to jest IMHO dość atrakcyjna, biorąc pod uwagę spodziewaną cenę coolerka SwifTech MCX159-Cu, na którego od dawna poluję. Niestety nie jest on dostępny w PL, a nie wiem jak i gdzie kupować zagranicą. Jeśli możecie doradzić jakis sprawdzony, bezpieczny i tani sposób takich zakupów to b. proszę o info. Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Palmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja mam 6800LE + nv silencer 5 rv3. + pentosa i smiga! :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
... Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 orientuje się ktoś czy wejdzie na NB w Abicie AI7 ... nie ma otowrów na płycie tylko "haczyki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Tak - w zestawie jest specjalny zaczep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ech Pentagram dał ciała wystarczyło dać dłuższe te blaszki mocujące i otwory wydłużyć. Byłaby regulacja i nie było by problemu z montażem. Podajcie wymiary waszych otworów wokół NB na płytach i komu udało się to wcisnąć. Abit KN8Ultra ok60mm (może 59, nie mam dojścia w kompie) ASROCK 939 Dual Sata 2 ok 52mm Abit NF7 ok59mm Rozstaw otworów wszystkich podstwek http://forum.dzikie.net/index.php?action=show_temat&id=15990 i kart graficznych http://forum.dzikie.net/index.php?action=show_temat&id=16007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Rozstaw otworów wszystkich podstwek http://forum.dzikie.net/index.php?action=show_temat&id=15990 i kart graficznych http://forum.dzikie.net/index.php?action=show_temat&id=16007 Coś ci się chyba pomyliło odkiedy ktoś bedzie montowac pentagrama na procesor bo w linku podałeś strone z rostawami otworów montażowych w rużnych socketach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...