Bull_Byk Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Uzywam DC++ w zasadzie nie mialem z nim nigdy wiekszych problemow(bo w sumie nigdy nie sprawdzalem ile ramu zzera) ale jak mi komp zaczal troche zwalniac to sie zainteresowalem. Przy wlaczaniu dc procek chodzi na 100 % ale to chwilke tylko zadziwa mnie to ze ram rosnie od 15 mb do ok30-40 a po jakims czsie to nawet do 90 mb. To nawet kazaa z tymi wszystkimi spywarami tyle zasobow nie zezre. CZego to jest wina. Komp jak w podpisie dc++ v. 0.674 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dokladnie nie wiem ale wydaje mi się że w ramie może być przechowywane info o userach udostępniajacych dany plik. Ale nopisz coś więcej ile plików na raz ściągasz, czy są one popularne, ile to znaczy "po jakimś czasie"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dokladnie nie wiem ale wydaje mi się że w ramie może być przechowywane info o userach udostępniajacych dany plik. Ale nopisz coś więcej ile plików na raz ściągasz, czy są one popularne, ile to znaczy "po jakimś czasie"? Generalnie to sciagalem jakies 2 albumy mp3 a po jakims czasie to hmmm 2-3 h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 moze to kara za pobieranie nieleglanego shitu? :lol: raczej coś nie tak... spróbuj zainstalowac od nowa... Na niekórych kompach niektóre programy się po prostu krzaczą i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...