wiplash Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam! Tak jak w temacie, czyli jaki najmocniejszy procesor moge kupic do tej plyty? Obecnie mam Celerona 1700. To, ze musi byc 478 to wiem, ale czy FSB musi byc 400? Bo jezeli tak to wydaje mi sie, ze bedzie to Celeron 2,8 GHz (FSB 400,Socket 478)? A moze nie oplaca sie inwestowac dalej w te plyte glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Obsługiwane procki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiplash Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ale to jest P4S5A/DX+... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palpatim Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Prawdopodobnie wsadzisz w ta plyte Pentium 4 2.0 chyba ze cos wiecej ale watpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...