DEWO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam. Mam zamiar kupic dobrej klasy monitor CRT 17" Jakie modele polecacie? Sam myslalem nad Philips'em 107P50. Wydatek na ten monitor moze byc nawet ok 600-650zł mysle ze to wystarczy na dobry monitorek. Nie polecajcie plz monitorkow 19" gdyz nie mam na nie po prostu miejsca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nie myslales moze nad uzywanym ? Mozna kupic lezaki, nowki, za jakies 150-200. Ja kupilem uzywanego Sony Multiscan E220 (Trinitron) w stanie jak ze sklepu za 120zl :) Moim zdaniem dzisiej nie oplaca sie kupowac nowki CRT. Popatrz sobie na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-(L) Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dokładnie, widziałem IBM z płaskiem kineskopem flat Sony za 159 na allegro z 3 m-c gwarancją. Ale jeśli się upierasz to ja polecą ci LG jakiegoś Flatrona (do wyboru) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...