sap3r Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) co mozecie polecic? zalezy mi na stabilnym działaniu i mozliwosciach O/c moj abit an7 padł, a nie stac mnie na wymiane połowy kompa... reszta sprzetu ti: - barton 2500 - sapp radeon x700 - chieftec 420W Edytowane 5 Stycznia 2006 przez sap3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ile kasy masz, może abit NF-7 rev 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ludzie!!Polecacie płytę której juz dawno w sprzedazy nie ma -oprócz uzywek na allegro.Tez chciałem porady i tez mi te polecono ,tylko że jej nigdzie nie ma!! Może istnieje coś innego a dostępnego? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 temat juz troche nieaktualny :) nawet bardzo... kupuje sprzecik 64bit ;] mozna zamknac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvBeak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie , ja niedlugo zmieniam płytę z ASrocka K7S8X na jakiegoś NF2 lub KT600. I czy różnica będzie duza? Bo nie wiem czy warto. Zwłaszcza ze mam T-breda B odblokowanego i 6600GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radusss Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ludzie!!Polecacie płytę której juz dawno w sprzedazy nie ma -oprócz uzywek na allegro.Tez chciałem porady i tez mi te polecono ,tylko że jej nigdzie nie ma!! Może istnieje coś innego a dostępnego? Pozdrawiam I tu się mylisz: http://www.icomp.pl/produkty.php?action=po...ty_glowne&id=38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie , ja niedlugo zmieniam płytę z ASrocka K7S8X na jakiegoś NF2 lub KT600. I czy różnica będzie duza? Bo nie wiem czy warto. Zwłaszcza ze mam T-breda B odblokowanego i 6600GT?Ja mam tego asrocka i zmienilbym go chętnie na coś lepszego... Co prawda stabilny i w ogóle ale nienadaje się do OC... Jest wolna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 I tu się mylisz: http://www.icomp.pl/produkty.php?action=po...ty_glowne&id=38 Nie myle sie.Chciałem kupić te płytke i niestety oferta nieaktualna ,tylko ze strony nie zdjeli Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...