Tranquility Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam Całkiem niedawno bezproblemowo aktualizowałem system za pomocą właśnie www windows update z menu Start aż do dzisiaj kiedy to wyskakuje mi błąd że niby do aktualizacji systemu potrzebny jest IE w wersji minimum 5.0... no ale ja mam już dawno 6.0 i łaty SP2 itp. więc nie rozumiem o co chodzi... P.S. Próbowałem nawet przeinstalować IE 6.0 ale nie da rady bo wykrywa mi nowszą wersje z kolei... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 uzywaj aktualizjacji automatycznych a jezeli wolisz przez IE to skontaktuj sie pomoca techniczna MS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 uzywaj aktualizjacji automatycznych a jezeli wolisz przez IE to skontaktuj sie pomoca techniczna MS :P No to żeś się wypowiedział :lol: bez obrazy ale to się rozumie samo przez siebie... Miał ktoś podobny błąd i/lub wie czego to jest przyczyną i czy da się to "naprawić" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...