ericsson997 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Mam problem z płytą główną Asus K8N i pamięciami firmy TwinMOS 2x256 mb DDR 400MHZ CL2.5. Gdy mam zamontowane w komputerze dwie kości zawiesza mi sie komputer. Gdy wyjme jedną kość to wszystko zaczyna chodzić normalnie. Słyszałem ze pamięci TwinMOS nie współpracują z niektórymi płytami Asusa. Sprawdziłem na stronie TwinMOS ale mojego modelu płyty głównej tam niebyło. Pamięci są sprawne w 100%. Sprawdzałem je u kolegi. Niewiem już co mam robić. Więc może ktoś z was będzie wiedział dlaczego te pamięci nie chcą chodzić. Będe wdzięczny za każda rade. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 osobiście to nie wiem ale ja słyszałem że nie współpracują z niektórymi Abitami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Mam ten sam problem na płycie Asusa K8N-VM i Twinmos 2x512MB 400MHz :/ A na płycie niemam możliwości zmiany napięcia pamięci, bo mnie się wydaje że za mało papu dostają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...