yacenty Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! zaczalem przegladac ich stronke i widze dosc duzo ciekawego sprzetu za rozsadne pieniadze probowal cos ktos kiedys u nich kupowac? moze by u nich machnac jakies zamowionko? pozdrawiam YacentY edit: juz widze ze przesylka do PL za 19E koszty przelewu - KOSTENLOSS wiec wydaje sie byc calkiem ok wydaje mi sie ze jest sens kupic chlodnice w http://www.alphacool.de a reszte sprzetu w innovateku - czesto gesto roznice sa kilku procent na korzysc wlasnie tego 2. fakt wielu rzeczy tu nie ma ale ja jestem zwolennikiem robienia łączonych zakupow co wy na to? Edytowane 5 Stycznia 2006 przez yacenty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.innovatek.de/ Adres dla nieznajomych:P Jezeli ma byc taniej to pomysł bardzo dobry ale z tego co tu widze to innovatek raczej nie nalezy do firm za które mało sie płaci przynajmniej mi sie tak wydaje chodz ceny oglądam powirzchownie. Ja tam dla mnie nic nie widze moze ktos znajdzie ja bym pozostał jendak przy alphacool:) hehehe ta rzecz mi sie podoba hehe >>>BLOK POD KUBEK<<< Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Areo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja nie mowie zeby porzucic alphacool, mowie tylko zeby robic zakupy tu i tu widze kilka rzeczy taniej, kilka rzeczy drozej, kilku rzeczy nie ma wcale wiec mozna by zrobic czesc stad czesc stad i powinno wyjsc super. wiadomo ze nie bedzie mialo sensu zamawianie jednej rzeczy ktora jest tansza 2E ale przy kilkunastu ja sens widze zwlaszcza ze rzeczy z innovateka bylyby raczej lekkie i nie wielkich rozmiarow pozdrawiam yacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 innovatek idzie bardziej w systemy alu lub mieszane z wykorzystaniem pochodnych copala a ceny maja skromnie powiedziawszy o drobine za wysokie ale wiadomo za co sie placi bo jest to firma bardzo ceniona na zachodzie za jakosc swoich produktow ale jak ktos by organizowal jakies zamowionko mozna poszukac czegos ciekawego z oferty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja powiem tak jezeli te zamówienie było by realizowane to ja sie pisze cos tam bym znalzł dla siebie zapewne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja powiem tak jezeli te zamówienie było by realizowane to ja sie pisze cos tam bym znalzł dla siebie zapewne :)no to moze powoli zaczniemy cos montowac chociaz na dzien dzisiejszy po zmianie koncepcji budowy wc to juz sam nie wiem co wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Polskim dystrybutorem Innovateka jest Pc-tuning.pl maja juz calkiem sporo sprzetu w ofercie i o ile mi wiadomo sprowadzaja na zamowienie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...