best-boy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Witam ! Szukam dobrego softwarowego crossfadera , ten plugin do winampa nie zabardzo chce mi dzialać :-( . Moze ktos zna jakis fajny programik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 SQRSoft Plugin. Znajdziesz na stronie Winampa w dziale plugins. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 SQR jest the best nie znalazłem lepszego a dużo szukałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Ok mam juz tego SQR crossfadera jest spox ale jest maly problem wszystko dziala oki , tzn. dzialalo do jakiegos czasu teraz jak wlaczam winampa to wlacza sie odrau explorer i strona WWW sqr software i w tym czasie iwnamp sie zawiesza ( muzyka dalej gra ) ale juz nic nie moge zrobic , winam nie odpowiada , tylko poprzez ctrl + alt + del moge go zamknac i to za ktoryms razem :( zmienialem wersje winampa (uzywam 2.80) instalowalem ta nowa wersje 3 beta ale tam ten plugin nie chce sie zaainstalowac , instalowalem inne starsze wersje winampa i to samo , NIE WIEM CO JEST GRANE a crossfader jest extra i musi dzialac bo inaczej :evil: tzn. chyba podejzewam ze to jest jakis limit i musze miec pelna wersje SQR crossfadera , jakis serial lub crack....... , bo na stronce SQR znalazlem cos o credit card hmmmmm....... :lol: to co jest w koncu grane ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 taaaaa ja mam wersje z www.mp3.com.pl nie wiem czy stara jest ale mnie styka mam winampa 2.7x nowszy mi potrzebny nie jest czekam na Winampa3 (jak jest to mi powiedzcie - ale nie bety) a jakiego systema urzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 a wogule jaki jest adres na sqra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Ok mam juz tego SQR crossfadera jest spox ale jest maly problem wszystko dziala oki , tzn. dzialalo do jakiegos czasu teraz jak wlaczam winampa to wlacza sie odrau explorer i strona WWW sqr software i w tym czasie iwnamp sie zawiesza ( muzyka dalej gra ) ale juz nic nie moge zrobic , winam nie odpowiada , tylko poprzez ctrl + alt + del moge go zamknac i to za ktoryms razem :( zmienialem wersje winampa (uzywam 2.80) instalowalem ta nowa wersje 3 beta ale tam ten plugin nie chce sie zaainstalowac , instalowalem inne starsze wersje winampa i to samo , NIE WIEM CO JEST GRANE a crossfader jest extra i musi dzialac bo inaczej :evil: tzn. chyba podejzewam ze to jest jakis limit i musze miec pelna wersje SQR crossfadera , jakis serial lub crack....... , bo na stronce SQR znalazlem cos o credit card hmmmmm....... :lol: to co jest w koncu grane ???????? Na wstepie podam adres SQR-a http://www.sqrsoft.com.ar/ Problem rozwiazalem , okazalo sie ze ten plugin zle wspolpracuje z winampami nowszymi od 2.5x a ja mialem 2.80 8) Tylko nadal wlacza mi sie czasami strona SQR-a sama , ale juz sie nic nie zawiesza , a podeslijcie mi na wszeli wypdek tego SQR-a ktorego wy uzywacie moze jakas inna wersja a o tym fakcie z winampem dowiedzialem sie ze stronki http://www.mp3.com.pl serdeczne dzieki podeslijcie tego waszego SQR-a narka i jeszcze raz dzieki best-boy@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Witam ! Szukam dobrego softwarowego crossfadera , ten plugin do winampa nie zabardzo chce mi dzialać :-( . Moze ktos zna jakis fajny programik WinAmp 3 posiada wbudowany crossfader. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 winamp nie 3 ale 3 beta - nie ma dokońca rozbudowanej konfiguracji i ten crossfader to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia za pszeproszeniem (fakt miałem nie kląć sorry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 winamp nie 3 ale 3 beta - nie ma dokońca rozbudowanej konfiguracji i ten crossfader to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia za pszeproszeniem (fakt miałem nie kląć sorry) Owszem beta, a konfigurowac to ja nigdy nic nie potrzebowalem :) przechodzil z jednego do drugiego i ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...