unknown44 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Mój komputer ma już 6 lat i czas by go porządnie przeczyścić. Czy możecie polecić jakiś programik który oczyścił by mi rejestr ze wszystkiego co niepotrzebne? Ja się na rejestrze nie znam więc nie umiem tego skontrolować. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) hmmm nie przeinstalowywałeś systemu oper. przez 6 lat ?? od początku masz ten sam system ? Edytowane 5 Stycznia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown44 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 nom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) nieźle :) a programy to np. RegCleaner albo np. jv16 PowerTools Edytowane 5 Stycznia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 unkown44 dobry jesteś ja jak tylko dowiedziałem się jak się robi format osrazu wszystko zniknęło z dysku :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 najwiecej spamu moze byc w autostarcie :) nie trzeba do tego zadnego programu: Start > Uruchom... > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows > Current Version > Run i tu wywal czego nie potrzebujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) 6 lat? :D normalnie rekord jaki widze :D oczywiscie podejrzewam ze to xp :P co do tematu jv16 Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Tune Up Utilities 2006 ! Najlepszy bez slowa ! restza mzoe sie schowac, progs nei tylko czysci rejestr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 www.tweaknow.com sciagnij caly zestaw 2006 i przelec system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 6 lat to prawie niemożliwe jeżeli miał stały dostęp do sieci moim skromnym zdaniem teraz nie żadne progsy tylko solidny stary dobry format c:\ a potem ghost i obraz partycji systemowej i tej z programami 1 potrzeby i se odświeżać tak co pół roku :D ja tak mam jest ok, wprawdzie teraz system ma 7 misięcy ale jest ok przejechałem go dziś [reg dr] i [disk keeper] oczywiście w wersjach pro to od razu mu lepiej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown44 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam stały dostęp do sieci od 2 lat. Od tego czasu skanuje kompa antivirem i spybotem - s&d i produktem lavasoftu. A od niedawna też odkurzaczem. Komp sie nieźle trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 JEZUUU - to tak sie da??? - 6 lat ?? - ja wymieniam windowsa srednio co 2 tygodnie ! ;] - wiem jestem zboczony ;] - co do czyszczenia rejestru to tylko CCLEANER - de best - maly szybki - poza tym wywala cookies historie i inne syfy - rozmiar na dysku to ok 1Mb! POLECAM !!! .....i pozdrawiam...;] PS: 6 LAT - O JAAAAA............;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 JEZUUU - to tak sie da??? - 6 lat ?? - ja wymieniam windowsa srednio co 2 tygodnie ! ;] - wiem jestem zboczony ;] - co do czyszczenia rejestru to tylko CCLEANER - de best - maly szybki - poza tym wywala cookies historie i inne syfy - rozmiar na dysku to ok 1Mb! POLECAM !!! .....i pozdrawiam...;] PS: 6 LAT - O JAAAAA............;] Witaj w klubie. 2 tyg bez reinstalki OS-a to jak 2 tyg. bez wódki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) RegSupreme pro glebokie czyszczenie zawsze cos znajdzie po tweak xp czy system mechanic a moj system pzrezyl pzresiadke z nf2>nf3>nf4 i dopiero format :D Edytowane 7 Stycznia 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 RegSupreme pro glebokie czyszczenie zawsze cos znajdzie po tweak xp czy system mechanic a moj system pzrezyl pzresiadke z nf2>nf3>nf4 i dopiero format :D to też jest wyjście ekstremalne system należy od czasu do czasu wywalić minimalnie raz na rok a żeby nie spędzić przy tej czynności 2 dni (format system sterowniki programy konfiguracja programów i systemu) należy się zapoznać z ghostem wtedy dwa dni się zamienią w 20 minut ( czas kopiowania ok 4 giga z obrazu do partycji ) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 tyle ze sa problemy jak ma sie sata i ntfs ( ot sorry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Hehe 6 lat!! :lol2: ja jak bez formata wytrzymam 2 tygodnie to jest dobrze :wink: ale przy win xp to dłużej sie chyba nie da :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ja przestalem robic formata co 2 tyg po tym jak zaczalem instalowac win2003 :P czyli z rok temu :P co do programow do czyszczenia rejestru.. jest ich kupa.. jak uzyjesz wszystkie ktore sa wypisane w tym topicu to napewno wywala wszystko co zbedne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 gratulacje dla mnie 6 miesiecy robi wrazenie był taki okres ze robiłem system nawet 2 razy w tygodniu( raz nawet 2 razy dziennie) ale koniec z tym teraz mam juz win jakiś miesiac i sie trzyma dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ech - prez ten caly topik poczulem sie jakis taki....brudny....;] - czas na format !! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) hehe 6 latek naprawde nieźle, mój system 2003 server EE stoi juz o sierpnia 2004 i też ma sie całkiem dobrze ;] ale 6 lat t on nie wytrzyma napewno chociaz gdybym nie miał siostry to by pewnie wytrzymał :D. A wracając do tematu ja używam Easycleaner'a i regedit'a :) oczywiscie podejrzewam ze to xp no 6 lat temu to raczej nie XP'ek bo o ile pamieć mnie nie myli to premiera była w paździrniku 2001 czy jakoś tak, więc stawiam na 2000 bo żaden 98 czy millenium nie byłby wstanie tyle wytrzymac zepsułby się sam z siebie :D. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...