DziubekR1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jak w temacie. Pomyslalem, ze sobie moze sprawie S.754, bo plytki nawet niedrogie, ale z tego co pamietam to jak patrzylem na ceny prockow w zeszlym roku jeszcze, to byly sporo tansze. Tera najprostrzy Sempron 2500+ za 300zl chodzi. Co sie stalo ?? Mozna sie spodziewac spadku cen jakos niedlugo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 podrozały i to już jakiś czas temu. Ja w wakacje kupiłem 2600+ w boxie za 235zl... Teraz 64 bit za 300 masz 2500 boxa... A były już kiedyś po 205zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Na pocieszenie powiem, że o ile 2500+ kosztuje 300zł, to 2600+ i 2800+ są kilka-kilkanaście złotych droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Na pocieszenie powiem, że o ile 2500+ kosztuje 300zł, to 2600+ i 2800+ są kilka-kilkanaście złotych droższe. No bajera, ale nie slyszeliscie moze jakichs plotek, ze potanieja ?? Moze drogie, bo problemy z produkcja, czy co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 No bajera, ale nie slyszeliscie moze jakichs plotek, ze potanieja ?? Moze drogie, bo problemy z produkcja, czy co :Dz tego co wiem to tych prockow zaczyna brakowac na hurtowniach, wiec pewnie dlatego drozeją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...