x3n Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam. Naczytalem sie forum i jak tylko pozbieralem fundusze - kupilem Patrioty KH (2x512). Niestety, przed chwila uzmyslowilem sobie, ze nie mam szans na uruchomienie dwoch dwustronnych kosci (a takie wlasnie sa Patrioty) na mojej mobo (zmiana na 2T, wylaczanie 'top performance' absolutnie nic nie daje... kontroler po prostu przelacza sie na ddr333. ale temat jest stary i znany, wiec nie o to chodzi). Dalem ciala, bo juz w sklepie widzialem, ze sa dwustronne.. Ale coz - w ferworze zakupow czasem o detalach sie zapomina :) Mam jednak mozliwosc ich zwrotu - i teraz kieruje sie do braci Tweak'owej - na co je wymienic? Najlepiej w kwocie nie przekraczajacej ceny Patriotow(390zl). 1x1gb mysle ze odpada, choc jesli w tej cenie sa kostki ktore latwo dostac i dobrze sie kreca to nie widze problemu. Skupmy sie jednak na jednostronnych 2x512, o jak najlepszych mozliwosciach OC... Pozdrawiam i dziekuje za pomoc, x3n. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 jednostronne i ponoc calkiem niezle sie kreca http://allegro.pl/show_item.php?item=79991841 wpisz w wyszukiwarke uccc to powinno ci znalezc temat o nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...