C64 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam. Od momentu reinstalacji xp mam problem z dźwiękiem :-| (kodek CMI9738 [ac'97], płyta ECS K7S5a Pro :P ) Mianowicie dźwięk charczy przy basach itp. Po instalacji wrzuciłem od razu nowsze sterowniki, nie pomaga dociskanie jacka do gniazda itp. Dziwny problem, niestety denerwujący i muszę zasięgnąć rady fachowców :) Pozdrawiam. PS. Dodam, że mam na osobnych partycjach Linuxa - jeśli wogóle ma to coś do rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Może cos z kablem?? Sterowniki nei zawsze najlepsze bo najnowsze :) Skonfigurowałeś wszystko dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Wcześniej działało normalnie?? Możliwe zwarcie na kablach +łączy się z - na kabelkach od głośników,może też ustawiłeś a dużo basów na wzmacniaczu bądź w programie wktórym odtwarzasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...