piotras82 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam, mam ta myszke i chyba problem z rolka. Czasami jest tak jak przewijam rolka, wiersze skacza zanim nastapi 'pykniecie rolki'. Czy te myszki poprostu tak maja ze rolka chodzi za luzno ? z reguly rolka pracuje dobrze tylko czasem zle przewija ... Moze napisalem to nie dosc zrozumiale ale wtajemniczeni powinni wiedziec o co chodzi :) pozdrawiam i czekam na odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 MX 1000 to solidna mysza i nie powinna robić takich numerów. Jeśli się to będzie powtarzać oddaj do serwisu ... ma 3l gwarancji więc ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paxxon Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam. Również posiadam tą myszę. Niestety też mam taki sam problem z rolką. Poprzednią moją myszką był optyczny Logitech, nie pamiętam modelu, ale najtańszy model. W niej też taki sam problem z rolką występował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras82 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ciekawe co powiedzieliby na to w serwisie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autococker Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Nie bede otwierał nowego topiku,jestem zapalonym graczem ,co sadzicie o tej myszy ?jesli chodzi o gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Bylo o tym pisane mase razy... wystarczy poszukac w tym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie bede otwierał nowego topiku,jestem zapalonym graczem ,co sadzicie o tej myszy ?jesli chodzi o gry nie bedziesz zadowolony to raz ,a dwa costi ma racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDZioS2k Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie bedziesz zadowolony to raz ,a dwa costi ma racjeNo wiec ja mam dwie takie myszki, jedna bluetooth, jedna zwykla, i jestem bardzo zadowolony. Zadnych problemow do tej pory niemialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) no widzisz ja w ogole nie bylem zadowolony jak dla mnie do gier - wyrób zerowy ,moze trefny egzemplarz jakis trafilem (w co wątpie[tzn. kolega trafil bo od niego pozczylem ;)])... Edytowane 7 Marca 2006 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...