chemixx Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jak wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104130hmm przeczytalem caly topik ale odpowiedzi nie znalazlem. W takim razie ponawiam pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a przczytałes regulamin ? bo chyba widać, że nie <_< Skoro jest temat o DFI to tam się zadaje pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) albo w dziale z chlodzeniem... edit: nie wniosly, bo moze sie nie znamy na tym, a w odpowiednim dziale moze znalazlbys wiecej osob, ktore moglyby pomoc - to chyba proste. Edytowane 16 Stycznia 2006 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 wasze posty wiele wniosly do tematu "Dzieki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 wasze posty wiele wniosly do tematu "Dzieki" Do mnie dzisia przychodzi DFI LP i będę montował na nią swojego Towera tyle że w obudowie Antec 1000 AMG Plus View Tak czy siak dam znać ile miejsca mi to zajęło itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Do mnie dzisia przychodzi DFI LP i będę montował na nią swojego Towera tyle że w obudowie Antec 1000 AMG Plus View Tak czy siak dam znać ile miejsca mi to zajęło itp. Dzieki w takim razie czekam na jakies info Ps. Fajnie by bylo jak bys wrzucil fotki a tak przy okazji jakie masz wentylki na TT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 na TT mam silentcata. Ogólnie wszystko poszło ok z montażem. Niestety DFI wymusiło zmianę kierunku o 90 stopni i teraz pogorszył mi się termoobieg :/ (wentylator pcha powietrze w dół a nie w bok) Przez to zamiast cooler zamiast wypychać na zewnątrz obudowy ciepłe powietrze to wypycha je na kartę graficzną :| Będę musiał coś wymyśleć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...