pedro_spd Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Sempron na s939 to ciekawa propozycja tylko sprzedawcy, albo chca za niego masę siana, albo chcą wcisnąć do tego tragiczna płytę lub od razu całego kompa. Oto przykłady: - PcProjekt - zestaw 3 części (bynajmniej nie CPU, cooler i pasta), - Apollo - tanio nie jest więc bez zestawu, - Sirius - nowość, która drogo kosztuje (bez zestawu), - Allegro - różne dziwne zestawy (badziewna płyta + anty o/c cooler'ek), - Reset - tanio, ale tylko zestaw (ciekawe czy chodzi o całego kompa). .... proszę o dopisanie kolejnych adresów gdzie można nabyć Semprona na s939. Chciałbym sobie sprawić takiego jeszcze w styczniu. Przepraszam, ale nie zagłębiłem się w "Co kupić?" i temat wpadł tam gdzie nie powinien. Prosze o przesunięcie do "Co kupic?" Edytowane 6 Stycznia 2006 przez pedro_spd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 BITcomputer kraków 345zł, tylko nie wiem, czy w zestawie, czy solo. Gral gdańsk 395zł w zestawie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja kupowalem w apollo, ale za 320. niestety procek jest ciezko dostepny, w NTT nie mozna go zamowic, ba nawet w cenniku go nie widzialem i dlatego sa takie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 W esc.pl jest, i chyba nie w zestawie, ale pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...