Skocz do zawartości
sharp88

Pomocy!nie Wiem Co Jest Grane!

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak. Wstałem rano i jak zwykle od rzau załączam mohaa. Chyba po 3 rundach fps spada mi do 5 i tnie jak cholera. Miałem problem wogóle wyjść z gry. Robie resa a tu czarny ekran (hmmm pewnie grafa siadła). Po 10 minutach odpalam ponownie i chodzi bez zarzutu. Włączam cod2 i śmiga , włączam nfs mw i tez bez zarzutu. Ponownie mohaa i po chwili sytuacja się powtarza. Zrobiłem już nawet format, zmieniłem stery (miałem prędzej omegi, zmienilem na nvidia) i to samo. Poszedłem do kumpla sprawdzić i śmiga normalnie na mohaa. Montuje u siebie i wszystko ok ( na pare godzin). Wieczorem to samo, raz wszystko ok raz spadek i pograne. Mam GF4Ti 4200 i zamontowany na niej miedziany cooler (troche waży). Czy może coś być z gniazdem na płycie głównej? Czy może to przez te stery z Omegi? A może karta już pada? Prosze pomóżcie, Z góry dzięki.

Mam ECS K7S5A

Athlon 1.3Mhz

512 DDRAM (nówka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widocznie cos ci się grzeje, grafa lub procek. mój kumpel też miał duży radiator na takiej samej grafie jak twoja, a mimo tego grzała mu się niemłosiernie. sprawdź temperature procka programem everest, a temperature grafy organoleptycznie :) jeszcze pisałeś że masz nową kość pamięci, przed jej wsadzeniem wszystko działało normalnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widocznie cos ci się grzeje, grafa lub procek. mój kumpel też miał duży radiator na takiej samej grafie jak twoja, a mimo tego grzała mu się niemłosiernie. sprawdź temperature procka programem everest, a temperature grafy organoleptycznie :) jeszcze pisałeś że masz nową kość pamięci, przed jej wsadzeniem wszystko działało normalnie ?

Kość mam już miesiąc i nie miałem z nią problemów, temperaturę procka mam od 45 do 48 , a organoleptycznie grafa sie nie grzeje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi