realm123 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 chodzi o to ze mam karte audigy windowsa xp pro i zestaw glosnikow 5.1 to dzialaja tylko 2 glosniki...od razu tez powiem ze jestem zielony jezeli chodzi o sprawy audio wiec jakby co tlumaczcie jak blondynce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja mam tak i wszystko gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaql Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hmmm <_< zawsze mozesz pogrzebac w winampie w opcjach i pozmieniac ustawienia ja tak robilem ale zadnego efektu to nie dalo dlatego zainstalowalem sobie inny odtwarzacz mp3 jetAudio mozesz go sciagnac sobie z www.dobreprogramy.pl zainstaluj go i moze bedzie ok, najlepiej jakbys mial program do sprawdzania czy glosniki sa dobrze podlaczone na karcie, ja jednak ci radze abys sprawdzil ten odtwarzacz mp3 jestaudio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...