Eskan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Objawy są najczęściej 2 (zawsze od razu po starcie system): - żaden ruch myszką nie powoduje ruchu kursora, - można poruszyć kursor jednak nie działa prawy i lewy klawisz, po najechaniu na "start" pojawia się klepsydra. Podłaczałem już 4 mychy, na ps2 i com. Do mychy na usb nie mam chwilowo dostępu. Zawsze to samo. Oczywiście na innych kompach te gryzonie działają. Ostatnio pomaga tylko restart>tryb awaryjny>restart. Jak "załapie" to można spokojnie pracować godzinami. Żadnych kłopotów do momentu ponownego odpalenie kompa. Odinstalowanie i zainstalowanie ponownie sterów nic nie dało. Wszelkie syfy raczej nie wchodzą w grę. Zaczęło się wszystko od lekkiego przycinania. Nie martwiłem się tym za bardzo myśląc, że pewnie jak zwykle kulka utaplała się w błocie :wink: A później jebut i objawy jw. _________________________ WXPSP2, Abit NF7-S rev.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Sadze, ze to konflikty portow. Zobacz do biosa i pobaw sie tam z tymi przerwaniami. Jak cos poplatasz to sobie zresetujesz biosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...