Skocz do zawartości
guru

Oczywiscie Jakie Pamieci ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Kupuje plyte glowna Gigabyte K8N51PVMT-9 ,czyli ze zintegrowana grafika GeForce 6150 ktora czerpie ram z plyty glownej (wiadomo :)) i teraz kwestia jaki ram mi polecicie (bo dowiedzialem sie ze ma to wplyw na wydajnosc grafiki) mam na ten cel przeznaczone ~400 zl (+,- 30) i chce kupic 2x512mb,chodzi mi o pamieci ze sklepu nie z allegro ani innych aukcji.

Z gory dziekuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak bys zauwazył to potrzebne są 2x512, a za 400 zł 2x256 to mozna duzo lepsze dostac :/

Ale ja niechcialem sprzedac koledze moich Hynixów tak przy okazji napisałem ze mam do sprzedania. Podałem tylko przykład jak te ramy chodza.

Nawet bym sie nieodwazył napisac ze chce za nie 400zl!!!!!!!!!!!!!!!

Mam juz kupca za 160zl.

W poniedziałek jadę do Prolina po Hardcory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja niechcialem sprzedac koledze moich Hynixów tak przy okazji napisałem ze mam do sprzedania. Podałem tylko przykład jak te ramy chodza.

Nawet bym sie nieodwazył napisac ze chce za nie 400zl!!!!!!!!!!!!!!!

Mam juz kupca za 160zl.

W poniedziałek jadę do Prolina po Hardcory.

no chyba ze tak :] poza tym sory ze troche na ciebie naskoczyłem, myslałem ze chcesz go naciagnac ( :P )

d43 beda dobrym wyborem, ale radze dozbierac te 80 zł do hardcoreów, bo to w koncu d5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi