treter69 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 witam, posiadam internet z kablowki i chcialbym polaczyc dwa kompy pod jedno lacze. 1komp podlaczony jest pod modem z kablowy (motorola) Jak to zrobic?? czy wystarczy takie cos?->http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78717917 z goy dziekuje zza pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 tego w taki sposob nie zrobisz. albo postawisz ruter albo podzielisz lacze tak ze twoj komp bedzie udostepnial internet na drugi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) thx, a jaki router radzilbys kupic Edytowane 6 Stycznia 2006 przez treter69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 poczytaj w tematach na forum tam napewno cos znajdziesz ja udostepniam polaczenie, nie uzywam rutera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 to samo wychodzi co na routerze?? oto moje gg 5612008 odezwij sie jak mozesz to pogadamy jak masz czas bo potrzebna mi jest pomoc z tym laczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...