Songoku Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 no właśnie w najnowszej wersji da sie nagrywac filmy z gry po naciśnięciu klawisza(domyślnie F9) no to ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre naciskam (przypouszczam zeby zatrzymać tez trzeba naciśnąć F9) F9 poczekałem pochodziłem ok znów F9 wychodze z gry wchodze do folderu z programem a tu nic nie ma.Może ktoś wie jak to sie nagrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ej ludziska czy nikt nie wie .Napiszcie cos jeśli ktoś wie jak nagrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 dobra ludzie nagrałem ale 1 minuta filmu zajmuje 700 mb 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :D :D :D :x :x .Jak to teraz przerobić na mpeg albo na coś innego kurde ale jaja ale jak sie nagrywało to si efajnie gra zacinałą grałem w cs'a.Jezu jak to przkonwetrowac do narmalnego rozmiaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Najprościej VirtualDubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 albo hyper camem ale to strasznie zuzywa procka i ram takze wydajnosc spada jap ptzy wygladzaniu 4x ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Najprościej VirtualDubem.no ba, ponoc lepiej NanDub, taka nakladka, ale nie wiem co to daje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...