kerdey Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 @kszonek z wiadra do wiadra nie sprawdzałem :wink: ,a w układzie nie mam wskażnika-miernika przepływu ,ważne że chodzi i bardzo dobrze spełnia swoją rolę. Z pompką nie trafiłeś bo to laing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 @kszonek z wiadra do wiadra nie sprawdzałem :wink: ,a w układzie nie mam wskażnika-miernika przepływu ,ważne że chodzi i bardzo dobrze spełnia swoją rolę. Z pompką nie trafiłeś bo to laing a miałes moze odpalonego wceta na trojniku? odczułes zmiany temperatur? bo ja jak miałem odpalonego z wiadrem jako rez kiedys, to miałem tempy srednio gorsze o 1stopien, przy 1,7V na procu i 3ghz pod stressem roznica była wieksza. nie tylko spełnia swoja rtole ale i latwosc obsługi - ja wybrałem wydajnosc, ale wpienic sie idzie podczas odpowietrzania. ah laing, one takie podobne, szczegolnie od góry :] :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...