szef182 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam. Instalowalem autopatchera z poprawkami i mi sie wydaje ze to wlasnie od tego ,a mianowicie zaznaczylem tam zeby ukyrwal przed udostepnianiem Moje Dokumenty i po restarcie systemu Moim Doków w Moim Komputerze juz nie bylo. Wie ktos gdzie mozna zaznaczyc zeby pokazywaly sie tam, jakas sciezka w rejestrze czy moze w panelu sterowania. Nie bylo by problemu gdybym nie mial wylaczonego przywracania systemu, a tak to lipa. Z gory dzieki za pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty - w tej lokalizacji tez nie bylo czy tylko ikonki z pulpitu i moj kompoter zniknely user - to oczywiscie nazwa pod jaka sie logujesz (zakladam ze xp masz na C:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef182 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Nie nie ogolnie moje dokumenty sa tylko ta ikonka w "Moj Komputer" zniknela i nie mam pojecia jak ja przywrocic. EDIT Problem rozwiazny Edytowane 6 Stycznia 2006 przez szef182 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jak zalozyles temat to moglbys chociaz napisac jak rozwiazales ten problem... Bo tak to robi sie pare tematow z tym samym zapytaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...