Magnum_333 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam !!! Celem odzyskania danych na dysku postanowiłem wykorzystać Easy Recovery Pro 6.0. Ustawiłem do skanowania partycję FAT 32 o rozmiarze ok. 26 GB. Mam pytanie o to ile może trwać takie skanowanie w poszukiwaniu plików do odzyskania - u mnie skanuje już ok. 10 godzin, początkowo szło całkiem nieźle, ale teraz widzę, że czasami zatrzymuje się na dłuższy czas i przeskakuje jedynie co kilka bloków !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Dziwne. Ja sformatowałem przez przypadek partycje dysku (30GB) - miałem tam same obrazy płyt, operacja trwała ok 30min razem z zapisaniem odzyskanych plików. Chyba masz na tym dysku duzo fragmentowanych plików o małym rozmiarze i dla tego długo schodzi. A jednoznacznie nie mozna powiedziec ile to bedzie trwało poniewaz na to składa sie wilele czynników, miedzy innymi rozmiar plików itp. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piti Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 mnie również scanowanie trwalo jakąs godzinkę, ale dzieki Bogu wszystko odzyskałem nawet to co było przed jeszcze wcześniejszym formatowaniem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...