YuNiOr Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam mam pewien problem.Nie wykrywa mi niczego co jest podlaczone pod COM 3 i COM 4 .Prawdopodobnie sa te porty wylaczone w BIOSIE mogl by mi pomodz je odblokowac ?? Zgory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wiekszosc plyt glownych ma tylko porty COM1 i COM2 zintegrowane na plycie, a co za tym idzie tylko je mozna wlaczyc w biosie lub wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 A wlasnie mi chodzi jak je wlaczyc w tym BIOSIE nawet te com 1 i com 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 W instrukcji do plyty masz wszystko napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...