Curly18 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam! sprzet tak jak na temacie. wczesniej głosniki doskonale grały wszystkie (miałem i mam zainstalowane nowe sterowniki takie jak NVmixer). a teraz lewy przedni juz niegra i słychac bardzo słabo. co moze byc powodem? spieprzyłem sub czy dzwiękowa? podłączyłem innego dzwiekowa (jakas stara SB 128 i grały tylko 2.1 ale działa lewy głosnik). dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 witaj mam pytanie gdzie mozna sciagnac najnowsze aktualne sterowniki do soundstorma i moze jakas rozszezona wersje NVMixera bo ta ca ja mam ma starsze malo opcji konfiguracyjnych a moja wersja sterow to dzwiekowki to 4.62 --- wielkie dzieki za odpowiedz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 www.nvidia.com ew www.google.pl :P poszukaj tam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...