TanneR Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Jakies 2 tygodnie temu zakupilem sobie nowego Athlona 1700+, osadzilem go na plycie Asus A7V133 bios 1009 od tego czasu co jakis czas restartruje mi sie komp nie wiem czy jest to wina sprzetu czy Win XP. Do raportu o bledach windows chce wyslac nastepujace pliki:C:WINDOWSMinidumpMini122502-02.dmp C:DOCUME~1GronekUSTAWI~1TempWER3.tmp.dir00sysdata.xml Moze ktos wie co z tym zrobic?? Też mam tą płytę i powiem tyle że na stronie producenta wyraźnie jest napisane że jeżeli chcesz mieć na tej konkretnej płycie Antka XP to nie wystarczy BIOS 1009 ale musisz mieć takżę wersję płyty głównej 1.05. ta kropka na końcu ma duże znaczenie. Jeżeli masz inną wersję to takie żeczy mają spore prawo występować. Przykro mi :? :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Ja niestety posiadam ver. 1.05 bez kropeczki. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo teraz kupie plyte i pamieci a za jakies 2 moze 3 miech karte graficzna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...