zxnak37 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Mam problem z konfiguracją internetu pod windowsem 98. Jestem podłączony do osiedlowej sieci i nie wiem co mam zrobić aby internet mi chodził. Na WinXp nie było problemów, ale tutaj... :-| Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 tu tak samo - maskarada jesli stale IP to wpisz jesli DHCP to nie i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djminner Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie powinienes miec z tym problemu... Jak napisale mow przedmowca; wystarczy dopisac odpowiednie ustawienia (Adres IP, Maskarada i Bramka). Mozesz miec problemy z ewentualnymi DNS'ami, ale jak je wychwycic trudno mi powiedziec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxnak37 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie mam DHCP. Mam to wszystko, wpisuję potrzebne numery i nic. Internet nadal nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) daj screena z winipcfg Edytowane 7 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 daj start i w uruchom wpisz winipcfg i tam ustaw swoja karte sieciowa a potem daj odswiez i w sumie na tym powinno sie zakonczyc twoje uruchamienie internetu. prosta sprawa no chyba ze cos z sieciowka jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...