DRuMah Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ma ktoś może zbędną kostkę do Abita NF7-S? (Pm49FL004 albo W39V040A) Spieszy się. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 1. Biegnij do najblizszego sklepu elektronicznego. 2. Zakup nowego, czystego eproma 3. Sciag BIOSA do tego mobo i nagraj na plytke 4. Idz do serwisu gdzie maja programator i daj im ta kosc i powiedz zeby ci wgrali tego twojego BIOS-a z plytki cd Jak dobrze pojdzie zrobia ci to na miejscu I po sprawie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mi0deK napisał(a): 1. Biegnij do najblizszego sklepu elektronicznego. 2. Zakup nowego, czystego eproma 3. Sciag BIOSA do tego mobo i nagraj na plytke 4. Idz do serwisu gdzie maja programator i daj im ta kosc i powiedz zeby ci wgrali tego twojego BIOS-a z plytki cd Jak dobrze pojdzie zrobia ci to na miejscu I po sprawie...... Problem polega na tym, ze programator MAM NA WLASNOSC, a w moim elektronicznym nie maja flash epromow (mieszkam na wsi - 100 tys. mieszkancow ;/) Mozesz skoczyc u siebie? Oddam kase plz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mieszkam na jeszcze wiekszej wsi 12 tys. mieszkancow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...