donio Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Witam zna ktoś morze jakieś programy do skanowania ale do xpeka. Bo ja dostałęm ze skanerem program [Photo express] ale niechodzi pod xp a w xp jest jakis biedny [Kreator Skanera i aparatu fotograficznego] co ciemny obraz robi nawet niema imaigna [niepamiętam jak to się pisze:)] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Acdsee ver 4.0 i wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ok thx sprubuje ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 masz zintegrowany np. w ADOBE Photoshop 7 albo Elements Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja jade na corel draw 9 pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A ja uzywam psp ver7.02 i jest niezly takze do obrobki grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Potrzebujesz sterownikow TWAIN do skanera - program jest absolutnie dowolny w tej chwili prawie kazdy obsluguje TWAIN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...