hetic Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Tak to tylko panu dopasuje linux. Jeżeli windows to: Antyvirus: Avast! Home Edition Przeglądarka www: Firefox Poczta: Thunderbird Spyware i inny syf: Ad-Aware SE / SpyBot / Wbroot Spy Pakiet biurowy: OpenOffice P2P: BitSpirit / Emule Edytowane 18 Stycznia 2006 przez hetic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Skonczcie z tą padliną zwaną avastem, bo mi się juz nawet nie chce na to patrzeć. To jest g..... nie antyvirus. Co trafi do mnie do naprawienia jakiś zawirusowany komp, to okazuje się ze "chronił" go avast.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetic Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Znajomy w sieci mial NIS 2005, zainstalowal Avasta i znalazl 15virów. Czy jest lepszy DARMOWY antyvir ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Avast zly nie jest, tylko domyslny poziom ochrony jest troche za nisko ustawiony. Po drobnej konfiguracji jest juz spoko program, tym bardziej, ze darmowy. Ja osobiscie sie przesiadlem na NOD32, bo mniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...