iver87 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) witam mam do dyspozycji 1000 zł w tej cenie chce kupic cpu +płyta główna + ewentualnie dysk sata 80 gb w gre wchodzi tylko i wylącznie a64 3000 i teraz zastanawiam sie czy brac na 939 (droższy:/) czy na 754 tanszy( zostaje kaska na hdd) l, zegar 200 mhz wiecej . po zakupie komputera nie planuje zmiany procka na lepszy w najblizszym czasie na szybszy , potrzebuje po prostu aby byl jak najszybszy , chciałbym oczywiscie podkrecic cpu i tu mam pytanie który sie bedzie lepiej krecił ?? dotego potrzebuje plytke (z znintegrowaną grafiką ,wolnym zloczem pci-e ,oraz sata ) na ,ktorej athlon bedzie sie dobrze krecił (musi miec mozliwosc zmiany napiecia z biosu) zastanawiam sie nad gigabyte pvmt-9 potrzebuje rowniez hdd jak najmniej awaryjne do góra 280 zł sata co bedzie lepsze segatea czy samsunga?? z gory dzieki za pomoc Edytowane 6 Stycznia 2006 przez iver87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 CPU-procesor, dysk bierz samsunga, weź też słownik pod uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 co bedzie szybsze athlon 64 3000 na s939 czy na 754 ? znalazlem fajna plytke gigabyte k8n51 pvmt , wszystko super , ale brak regulacjji v-core :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysunia007 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Miałem ten sam delemat kilka miesiecy temu i wybralem 939 a64 3000 oczywiście. Jest dobrze a procka kreci sie dobrze tylko ja mam akurat plytke Msi a ta firma jest akurat jedną z droższych wiec nie polecam. Z doświadczenia pracowego gigabyte chodzi całkiem nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ludziue czy wy nie umiecie czytać innych postów za 1000zł to masz asrock dual sata2 za 225zł sempron 3000xp za 350zł samsung 250gb sata2 ncq za 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jak juz napisałem mam mozliwosc wziecia tylko i wyłącznie athlona64 , semprona niestety nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 to asrock i ssamsung 80gb sata2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 jeszcze jedno pytanie co bedzie szybsze i ktory procesor ma wieksze prawdopodobienstwo ze sie lepiej podkreci athlon a64 s754 2ghz czy athlon a64 s939 1,8 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 no każdy proc idzie inaczej i nie ma reguły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...