-Qwas- Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 witam :) przegladalem pare tematow z pamieciami poniewaz mam zamiar kupic jakies porzadnie krecace sie ramy niestety tematy sa albo bardzo stare ;P albo mialy nieaktualne wiadomosci co do mozliwosci zakupu pamieci :( Zamierzalbym kupic 2x512MB na dualu na ustawieniach nominalnych 400Mhz (no i zeby sie krecily gdzies tak do 250(500) ;p) Jezeli znacie jakies pamiatki ktore sie porzadnie kreca i wiecie gdzie mozna je kupic to bylbym wdzieczny jak byscie podrzucili mi tutaj pare linkow :) Pozdrawiam qwas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Polecam PDP Patriot XBLK pojawily sie na allegro i kreca sie tak do 300 :) czyli troche wiecej niz oczekujesz ale od przybytku glowa nie boli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 po 1. nie ten dział po 2. powiedz ile masz na to $$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Polecam PDP Patriot XBLK pojawily sie na allegro i kreca sie tak do 300 :) czyli troche wiecej niz oczekujesz ale od przybytku glowa nie boli :P zapomniałes dodac ze Ty je sprzedajesz ;) i takze to ze testy są przy cl3, wiecto nie jest az tak duzo, te pamieci puszczac na cl2,5 bardziej sie opłaca. a ja polece hynixy, jak gdzies znajdziesz, bo sa tansze, ewentualnie kingmaxy hardcore za 480 za 2x512 nowe, uzywane moze od kogos dostaniesz. Jezeli uda Ci się wylicytować te xblka za normalna cene to dobrze, ale cena podskoczy na pewno, wiec bez extream o/c nie polecam ich, bo szkoda kasy poprostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...