Skocz do zawartości
-Qwas-

Nowe Pamieci 2x512mb 400mhz

Rekomendowane odpowiedzi

witam :)

przegladalem pare tematow z pamieciami poniewaz mam zamiar kupic jakies porzadnie krecace sie ramy

niestety tematy sa albo bardzo stare ;P albo mialy nieaktualne wiadomosci co do mozliwosci zakupu pamieci :(

Zamierzalbym kupic 2x512MB na dualu na ustawieniach nominalnych 400Mhz (no i zeby sie krecily gdzies tak do 250(500) ;p)

Jezeli znacie jakies pamiatki ktore sie porzadnie kreca i wiecie gdzie mozna je kupic to bylbym wdzieczny jak byscie podrzucili mi tutaj pare linkow :)

Pozdrawiam

qwas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam PDP Patriot XBLK pojawily sie na allegro i kreca sie tak do 300 :) czyli troche wiecej niz oczekujesz ale od przybytku glowa nie boli :P

zapomniałes dodac ze Ty je sprzedajesz ;) i takze to ze testy są przy cl3, wiecto nie jest az tak duzo, te pamieci puszczac na cl2,5 bardziej sie opłaca.

a ja polece hynixy, jak gdzies znajdziesz, bo sa tansze, ewentualnie kingmaxy hardcore za 480 za 2x512 nowe, uzywane moze od kogos dostaniesz. Jezeli uda Ci się wylicytować te xblka za normalna cene to dobrze, ale cena podskoczy na pewno, wiec bez extream o/c nie polecam ich, bo szkoda kasy poprostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi