Phuong Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Dziwna sprawa... gdy podlaczalem czytnik kart (USB 2.0) windows xp powiadomil mnie,zebym podlaczyl to urzadzenie pod szybsze usb 2.0 i rozwinal mi liste portow USB... na sreenie jest tylko jedna pozycja USB 2.0 a reszta?? Moj laptop jak w podpisie--jest to sprzet "na czasie" i teoretycznie ma 3x USB 2.0. ale czy na pewno? <_< jak mozna sprawdzic,czy wszytskie 3 porty sa 2.0? -nie ma urzadzenia,ktore wykorzystywaloby pelna predkosc USB 2.0 (karty XD,SD maja ograniczenia)--wiec po predkosci nie poznam Pozdr. Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 to centrino wec pownienes miec wszystkie porty 2.0 ;) moja lista urzadzen wyglada jak twoja, ale na obudowne mam tylko 2 porty (oba 2.0). za to naped optyczny jest tez via usb podpiety (figuruje na liscie urzadzen usb) i mam predkosci jak na 2.0) stad wniosek ze wsio jest oki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...