Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pytanko jak w temacie ?

Mialem sluchawki easy-touch model midnight ale wykonanie nie bardzo i dziwek jakis dziwny. Moze ktos ma w tym przedziale cenowym sluchawki i moze ze z czystym sercem polecic ?

Sluchawki do gry , najlepiej z duzymi nausznikami .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej przejdz się do media, mają zazwyczaj kilka podpiętych,, moze coś ci się spodoba

sam uzywam jakiegoś niskiego modelu philipsa (~3lata temu ~30zł), duże na całe uszy,, nic specjalnego to nie jest ale do grania się nadadzą, muzyka - coś tam gra ale nic specjalnego,, -> klik

trochę wyższy model

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie ok 40zł to ja byl kupił PHILIPS HiFi HP200. Już bardzo długo je mam i są bardzo dobre. I to chyba dorbrze świadczy o tym modelu że producent już tyle czasu produkuje je bez żadnych zmian.

Niskie tony dobrze przenoszą, zakrywają całe uszy, więc nie słychać szumiącego komputera. Jest jeszcze drugi model HP250 z 6 metrowym kablem, ale droższy.

Dołączona grafika

Edytowane przez freddy9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WItam. Zakupilem sluchawki Easy Touch , model midnight. Grają znośnie ale. ...

Wogóle nie odrózniają strony lewej od prawej. Tak jakby byly mono. Biore balans na lewo w panelu sterowania , ale nadal graja obie sluchawki , tak samo gdy wezme na prawo. Co to ma byc ? Takie tandetne sluchawki ? Mikrofon pozatym dziala bardzo dobrze.

Edytowane przez _nc_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogóle nie odrózniają strony lewej od prawej. Tak jakby byly mono.

Do jakiego wyjścia podłączyłeś te słuchawki? powinno być line_out_1 (zielone), no chyba że masz odzielne słuchawkowe, np. w głośnikach.

Najpierw sprawdz jak komputer gra na innych słuchawkach.

Potem sprawdź te słuchawki np podłącz baterię 1.5V do wtyczki minijack, raz do prawego raz do lewego kanału i sprawdź czy pyknięcia są w obu słuchawkach czy w tylko jednej.

schemat wtyczki:

---kabel------------||=masa=|-lewy-|-prawy

czyli minus baterii do masy, a plus raz podłącz do tego styku na końcu, a drugi raz do tego w środku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze mam takie zapytanie, bo mam sb live value w pudelku i mam karajana 850 na dfi i obecnie korzystam z karajana i czy na tych kossach bedzie jakas roznica czy beda graly z karajana czy z sb live ? a jesli tak to na czym beda lepiej grac?

aha i czy te koss'e beda lepsze do gry niz senny np. mx400 albo mx500 ?

Edytowane przez dzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freddy :

Polaczalem i do zielonego i czarnego. W zadnym lepszych rezulatatów. Mialem 2 pary innych sluchawek ( tyle ze nie komputerowych , czyli takich ze kabel idzie do obydwu sluchawek a nie tak jak w tych ze do jednego ) i bylo wszsytko cacy. Na tych wcale sie nie da grac w gry fpp. Slysze ze cos idzie patrze w lewo a tu jeb z prawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi