_nc_ Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam. Pytanko jak w temacie ? Mialem sluchawki easy-touch model midnight ale wykonanie nie bardzo i dziwek jakis dziwny. Moze ktos ma w tym przedziale cenowym sluchawki i moze ze z czystym sercem polecic ? Sluchawki do gry , najlepiej z duzymi nausznikami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 najlepiej przejdz się do media, mają zazwyczaj kilka podpiętych,, moze coś ci się spodoba sam uzywam jakiegoś niskiego modelu philipsa (~3lata temu ~30zł), duże na całe uszy,, nic specjalnego to nie jest ale do grania się nadadzą, muzyka - coś tam gra ale nic specjalnego,, -> klik trochę wyższy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 polecam sennheisery:) dzwiek poezja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 w tej cenie (40 złych) trudno cos polecić. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A ja kupiłem ostatnio słuchawki Tracer'a za 39 zł. Dla mnie słuchawki za ~100zł to strata forsy bo i tak słucham na nich tylko wieczorami. To jest model TRS-SL 890 MV. Całkiem fajnie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Słuchawki? To chyba powinno leżeć na Audio.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a jak z mikro w tych TRS-SL 890 MV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Nie doskladasz jeszcze 30 zł i nie kupisz kossow jakis ? np. spark the plug, mam i bardzo sobię chwalę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 w tej cenie (40 złych) trudno cos polecić. :blink: no tak ;) może zlinkujesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) a sluchajcie co lepiej kupic? creative hq 140 czy moze te koss spark plug ? glownie do gry w csa ale i nie tylko Edytowane 9 Stycznia 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafka Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Panowie mam pytanko tzn kolezanka potrzebuje słuchawek ale tylko do skype polecilem jej słuchawki z mikrofonem ?? macie na to jakies zdanie i czy wogule ktos uzywa takie słuchawki ?? i czy znacie jakis dobry i tani model ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a sluchajcie co lepiej kupic? creative hq 140 czy moze te koss spark plug ?Ja mam kossy, nie wymienił bym na nic, ale to na nic. Najlepsze słuchawki w swojej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freddy9 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) W tej cenie ok 40zł to ja byl kupił PHILIPS HiFi HP200. Już bardzo długo je mam i są bardzo dobre. I to chyba dorbrze świadczy o tym modelu że producent już tyle czasu produkuje je bez żadnych zmian. Niskie tony dobrze przenoszą, zakrywają całe uszy, więc nie słychać szumiącego komputera. Jest jeszcze drugi model HP250 z 6 metrowym kablem, ale droższy. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez freddy9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) WItam. Zakupilem sluchawki Easy Touch , model midnight. Grają znośnie ale. ... Wogóle nie odrózniają strony lewej od prawej. Tak jakby byly mono. Biore balans na lewo w panelu sterowania , ale nadal graja obie sluchawki , tak samo gdy wezme na prawo. Co to ma byc ? Takie tandetne sluchawki ? Mikrofon pozatym dziala bardzo dobrze. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez _nc_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freddy9 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wogóle nie odrózniają strony lewej od prawej. Tak jakby byly mono. Do jakiego wyjścia podłączyłeś te słuchawki? powinno być line_out_1 (zielone), no chyba że masz odzielne słuchawkowe, np. w głośnikach. Najpierw sprawdz jak komputer gra na innych słuchawkach. Potem sprawdź te słuchawki np podłącz baterię 1.5V do wtyczki minijack, raz do prawego raz do lewego kanału i sprawdź czy pyknięcia są w obu słuchawkach czy w tylko jednej. schemat wtyczki: ---kabel------------||=masa=|-lewy-|-prawy czyli minus baterii do masy, a plus raz podłącz do tego styku na końcu, a drugi raz do tego w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) jeszcze mam takie zapytanie, bo mam sb live value w pudelku i mam karajana 850 na dfi i obecnie korzystam z karajana i czy na tych kossach bedzie jakas roznica czy beda graly z karajana czy z sb live ? a jesli tak to na czym beda lepiej grac? aha i czy te koss'e beda lepsze do gry niz senny np. mx400 albo mx500 ? Edytowane 9 Stycznia 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 freddy : Polaczalem i do zielonego i czarnego. W zadnym lepszych rezulatatów. Mialem 2 pary innych sluchawek ( tyle ze nie komputerowych , czyli takich ze kabel idzie do obydwu sluchawek a nie tak jak w tych ze do jednego ) i bylo wszsytko cacy. Na tych wcale sie nie da grac w gry fpp. Slysze ze cos idzie patrze w lewo a tu jeb z prawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...