Bobslej Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 http://slax.linux-live.org/download.php Pobrałem KillaBilla, dodatkowo MySLAXCreator do obsługi, używałem zgodnie z Chipem 11/2005 do wgrania slaxa na pendriva-> mp3 playerka Medion MD 81018 1 GB (robi również za czytnik SD) i pojawia komunikat w okienku Create MySLAX po naciśnięciu Create ISO Couldn't create D:\xxxx\xxx\MySLAXCreator\Myslax-killbill-5.0.6.iso. Please check the CreateISO.log file for details pliku tego nie ma HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 plik CreateISO.log znajduje się w katalogu /var/logs wklej go i się zobaczy co to za błąd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Tyle że ja mam tylko plik ISO do wypalenia na CD lub punkdrajw EDIT I komp na którym usiłuję nagrać ISO na punkadrajwa biega w kajdankach z nalepką MajkroSoftu Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...