amadaa Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Od miesiaca mam zainstalowany program firmy dGCS Biznesmen - magazyn i sprzedaż. Do tej pory chodził bez zarzutu, ale od 1 stycznia chcąc przegladać faktury sprzedaży, zakupu. które już zostały wystawione nie jestem w stanie ich otworzyć. Wyskakuje błąd Run time error '383'. 'text' property is read-only. Jeśli ktoś wie, o co chodzi, bardzo prosze o pomoc. Z góry dziekuję Angelika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4g Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Od miesiaca mam zainstalowany program firmy dGCS Biznesmen - magazyn i sprzedaż. Do tej pory chodził bez zarzutu, ale od 1 stycznia chcąc przegladać faktury sprzedaży, zakupu. które już zostały wystawione nie jestem w stanie ich otworzyć. Wyskakuje błąd Run time error '383'. 'text' property is read-only. Jeśli ktoś wie, o co chodzi, bardzo prosze o pomoc. Z góry dziekuję Angelika U kolegi w firmie pojawił się ten sam problem zasugerowałem tymczasowe cofanie daty o rok wstecz - pomogło. Jedna nie to jest rozwiązaniem problemu. Bład 383 wyskakuje ponieważ listy kreatorów wyszukiwania posiadają ustalone wartości lat dla jakich należy przeszukiwać. W moim wypadku wystarczyło edytorem binarnym zamienić rok 1995,1996,1997 (nieużywany w raportach) na odpowiednio 2008,2009,2010. Tym samym kolega może używać programu przez kolejne 2,5 roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki1976 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 A jakaś instrukcja jak to zrobić?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...