Skocz do zawartości
Bieniol

Pytanie W Sprawie Konnektu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Mam takie pytanie: przesiadłem się dzisiaj ze standardowego gg na Konnekt.... I czy jest mozliwość w konnekcie otworzenia dwóch kont (tzn. na moim kompie "urzęduje" ja i mój brat i chce żeby oba były na raz otwarte) ;)

Mam nadzieje że się da ;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da..

najpierw musisz wejść w ustawienia i kliknac ogroomny przycisk wyierz sówj stopień zaawansowania.. wybrać zaawansowany..

to odblokuje sporo nowych opcji w .. opcjach :D

potem, jeśłimasz plugin kdodatki, wyłącz w jeg opcjach czekboxa blokuj profil Wtedy po rozwienięciu ikonki USTAWIENIA na oknie z listą bęzdiesz miał PROFIL... tam dalej sobie poradzisz... Radzę wybrac przechowywanie profilów w katalogu konnekta.. zapobiegniesz niespodzianek po formacie :) jak zapomisz skopiowac konta.. tak kopiujesz całego kennekta.. potem instalujesz.. napisujesz pliki i wsyzstko chodzi dalej tak samo jak chodziło...

jeśli natopmiast chcesz mieć 2 konnekty otwarte.. po prostu zrób kopię jednego i odpal :), ewentulaei prawym na exeka i uruchom jako... i wybierz sobie jakiegoś dostępnego usera..

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak Ty chcesz się podłączyć z 2 numerów naraz z 1 klienta? GG też tak nie potrafi ( z tego co kojarze bo nie używałem od 2 lat :) )

Ale koledze chodzi chyba o to ze jak jest powergg to jest wtyczka klon gg ktora pozwala otwierac 2,3,4 gadulce na raz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się nadal nie rozumiemy :( Ale wytłumacze to inaczej:

Jak miałem program gadu-gadu to otwierałem go raz (logowałem się na swój numer), później otwierałem go drugi raz (normalnie poprzez dwuklik na ikonke) i logowałem się na numer brata... w ten sposób w trayu miałem dwie ikony gg (oba były aktywne...) Dokładnie tak samo chce zrobić z Konnektem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety tej odpowiedzi się obawiałem :( W związku z tym mam pytanie (może juz nie związane z konnektem, ale z tym tematem) ;) Jakiego klienta jeszcze polecacie ?? Bo jak na razie używam konnekta (mój numer) i standardowe gg (numer brata), a chce zrezygnować z tego drugiego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi