FlipekPL Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Helol mam takie pytanko posiadam taki o to komputer: AMD Athlon64 3000 plyta dfi lan party sli-dr karta radeon saphire x800xl 256MB 2*512 Geil cl 2,5 400Mhz Chcialbym go troche przyspieszyc i nie wiem co da mu lepszego kopa chodzi glownie o gry :-P , mam zamiar kupic nowe pamiatki ale nie wiem czy lepiej jest sprzedac te stare geile i zakupic nowy 1GB lepszych pamieci( wyzsze taktowanie, nizsze timingi, bardziej podkrecalne itp.), czy lepszym wyborem bedzie dokupic drugi zestaw Geili 2*512MB, CL2,5 i w ten sposob zapchac sobie wszystkie sloty na pamiec w plycie glownej :) . Jesli doradzicie mi kupno nowych pamietek 1GB to jakie bylyby najodpowiedniejsze, nienajdrozsze ale lepsze od geili??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hmm ciężko o coś słąbszego od geili ;) nie wiem czy kręcisz ale jak nie - to zacznij sprzedaj to co masz i kup 2x1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 A masz moze jakies pomysly co kupic teraz jest tyle rodzai pamiatek ze az glowa boli <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jest temat o 2x 1GB, znajdziesz tam wyniki + linki do sklepów.. wszystko w jednym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wlasnie przegladalem ten poscik ale nie jestem na tyle oblatany aby zrozumiec wiekszosc zawilych formulek <_< moze jest jakis sprawdzony komplecik lepszy od geili, jesli chodzi o cene to niech to bedzie cos dobrego ale nie extremalnie drogiego - lepiej dozbierac i kupic cos dobrego niz jakas totalna kiche, masz jakies sugestie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja bym postawił na jakieś fajne Patrioty, "podobno" znakomicie się kręcą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 nie wczytywałem się za bardzo ;) musisz sam poszukać,, wyniki w pierwszym poscie tamtego tematu ale ceny juz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...