durczyn Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) http://img248.imageshack.us/my.php?image=error3dd.jpg mam takie coś, jeśli brakuje mi pliku, skopiujcie swój i mi prześlijcie, jeśli to wirus to mi się jużnic niechce :D wirion@o2.pl dla pliku :P thx Edytowane 6 Stycznia 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 albo mam coś zwalone w firefox albo link zły podałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 to wirus a link dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) teraz już działa... edit: kiedy Ci sie to pojawia Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 na poczatku jak winda sie uruchamia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Poszukaj w rejestrze tego pliku i go usuń. Najlepiej ściągnji sobie program EasyCleaner i tam masz opcie Rejestr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Start --> uruchom --> sfc /scannnow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Najlatwiej usunac wpis w hijackthis, albo wkleic log na forum to Ci napiszemy co usunac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Usówać? ja myślałem ze bi pliku brakuje lub coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Skoro przy uruchamianiu to pierwsze co zrobić to MSconfig i wyłączyć go we wpisach autoruna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 :arrow: DaRoN Chyba lepiej usunac wpis, a nie wylaczac w msconfig... :arrow: wirion usuwac przez u, a nie ó! Jakbys uzyl google to bys wiedzial, ze ten wpis zostawil trojan, wiec wklej na forum log z hijackthis bo pewnie masz ich wiecej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) to ja sie podkleję skoro wszystko zostało wyjaśnione ostatnio zaglądam soebie w precesy a tam siedzi coś takiego jak StarWindService w msconfig nie znalazłem tego w procesach też nie nod32, avast, ad-ware, spybot S&D i inne skanery nic nie znajdują. Co to do cholery jest? :mur: EDIT: zapomnijcie, że pytałem - chyba napierw pytałem a potem pomyślałem :lol2: Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Sory za to ó wyżej ale już udało mi sięrozwiązać problem tym hijackthis, uruchomiłem, pokazała sięlista, potem napraw lub usuń, potem resecik i wszystko wróciło do normy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...