netes Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam. Mam następujący problem (komp jak w podpisie): Kiedy włączam kompa to zazwyczaj podczas startu BIOS pokazuje: "PCI-E Link Width: [i tutaj 1x, 2x, 4x bądź 8x]"Zamiast: "PCI-E Link Width: 16x"Dopiero po kilku resetach bądź ponownych włączeniach i wyłączeniach kompa, komputer pokazuje właściwe 16x. Poza tym czasami kiedy pojawia się informacja o karcie komp zaczyna się sam resetować, dopiero po kilku takich resetach ładuje się dalej. Mam już tego trochę dość patrząc na historie jakie już miałem z tą kartą... no i skończyły mi się pomysły. Może ktoś z forumowiczów miał podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Próbowałes w BIOSie na 16x ustawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 W BIOSie nie ma możliwości wyboru przepustowości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...