Roben Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam Dzielę Neo na routerze ( 2 urzytkowników ) Posiadam router bez możliwości ustawienia na sztywno podziału pasma.Po przesiadce na szybsze Neo szanowny kolega dość mocno zaczął ssać. I tu mam pytanie do Was - czy mogę w ustawieniach routera trochę pozmieniać aby choć na 1 godz. odłączyć go od sieci a u mnie żeby net działał ? Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) zalezy jaki router ale w wiekszosci tak w zakladce FW lub w filtrowaniu IP mac roznie to jest Edytowane 7 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roben Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Znalazłem u siebie Bridge Filtering,blokuję czasowo adres mac gościa i po kłopocie. Dzięki serdeczne za pomoc. Jak mozesz to podpowiedz mi jak wprowadzic prawidłowo ten nr. 00-0C-6E-D6-1A-62 bo mam 3 tabelki i trochę się motam. Jeszcze raz dzięki i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...