sysunia007 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam Mam karte winfasta 6600 gt i myśle nad zmianą może na innej firmy lub 6800. Co polecacie, co lepiej sie kreci? Planuje również zmiane kości Kingstona 1 x 512, 2 x 256, na 2 x 512. Jakie firmy polecacie i najlepiej jakieś linki. Na forum jest tego tyle a wspomne iż chciałbym troche podkrecic kompa. Mam płyte Msi K8n nforce 4 ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 a po co chcesz zmieniac?.... a juz w ogole to po co na tennsam model tyle, ze innej firmy? nazwa sie nie podoba? z chwastem |(winfast)| Ci sie kojarzy? :D ehm.. nie zmieniaj grafy, nie ma po co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysunia007 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wiec mówisz że grafa jest dobra? a ja myślałem aby zmienić na Msi podobno troche lepiej je sie podkręca. A co z kościami pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no sprzedać i kupić x800gto@xt za 830zł ramki sprzedać wszystkie i kupić 2x1gb ale to od funduszy zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) ja sie wypowiem co do grafy, zmienić na GTO2 cena 789 zł jak już chcesz zmieniać Edytowane 7 Stycznia 2006 przez milan655 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...