Saibot Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam, to moj pierwszy, inauguracyjny post na tym forum, wiec na wstepie pozdrawiam wszystkich. Teraz, jak juz sie podlizalem :-P , to przejde do rzeczy. Otoz mam pytanie: czy ten zasilacz jest wart zakupu? Tzn. wiem, ze Fortron to dobra marka itd., ale cena taka jakas chyba troche niska, wiec sie zastanawiam gdzie jest haczyk ;-) Moze ktos z was ma jakies doswiadczenia w tym wzgledzie, np. to jest jakis kiepski model, albo podroba, uzywany, no niewiem, cokolwiek. I prosze nie odpowiadac, ze nie jestescie wrozkami, wiem o tym :-) Dziekuje z gory za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Tak. Jest to jeden z najczęściej polecanych na forum ze względu na wysoką w tym przedziale cenowym wydajność. Napewno będzie wydajniejszy niż Tronje550W (które nawet 350w nie ma) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ten Fortron jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ej mi by się też przydało coś takiego :o Patrze cena niska tyle watt, to chyba sobie coś takiego sprawie. Ale czy ten zasilacz mogłbym zamątować u siebie? Bo czytałem że jak dajemy nowy zasilacz do starszego kompa to mogą być problemy z wtyczkami. Czy będzie wszystko ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saibot Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wielkie dzieki za odpowiedzi, chyba sie na niego skusze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Tak. Jest to jeden z najczęściej polecanych na forum ze względu na wysoką w tym przedziale cenowym wydajność. Napewno będzie wydajniejszy niż Tronje550W (które nawet 350w nie ma) ;)Benito sie nawet boi go przetestować :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...