B4ko Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Witam był moze ktoś z was na wierzy widokowej na wiezcy? (najwiksze wzniesienie na nizu europejskim)????? jak tak to prosze o opinie i wrażenia Edytowane 10 Stycznia 2006 przez bako666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Moze tak troche zmienic nazwe tematu? Jesli chcesz, by uzytkownicy Ci pomogli, ulatw im zadanie! A tutaj cos z google.pl ---> http://www.wiezyca.host.sk/wiezyca_wieza.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) ale ja chce sie wymienic wrazeniami bo bywam tam bardzi czesto za dnia i nocy ;] Edytowane 7 Stycznia 2006 przez bako666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Byłem raz, widoki fajne, ale wolę góry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja byłem... Widok zaje**, i to nawet z 3 poziomu;p Niestety mam lęk wysokości i za cholere nie mogłem wejsć na sam szczyt:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) polecam wejscie na wieze w NOCY niezapomniane wrazenia widac nawet 3-miasto najbardziej gdynie Edytowane 7 Stycznia 2006 przez bako666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 byłem chyba z trzy razy. za trzecim razem koleś, który szedł za mną był napity (w autobusie była wódka :lol:, jechaliśmy do łeby czy gdzieś tam na wycieczkę), no i na szczycie chciał mnie wyrzucić za barierkę! trzymał mnie za barierką (oczywiście nie dosłownie całe ciało, tylko trochę poniżej pas jakoś tak dziwnie) i się śmiał. no a za moment zjawiła się wychowawczyni, która co dopiero weszła na szczyt. ja wiem jedno nigdy więcej tam nie pojadę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 bylem bylem i pare razy zjezdzalem tam z samej z pod wiezy na dool ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...