Kleiber Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 witam, mam modem sagem fast800 , sciagnełem sobie win xp 64 bi, wiem nie ma sensu komnetowac po co mi ten system, moze z samej ciekawości, chciałbym zeby net dziala, wiem ze na thopsonie da rade. na drugiej partycji mam xp + cfos i tam modem ustawiony na lan. myślałem ze tu to tez przejdzie ale po instalcji jako lan , nie mozna ustawiac nic w mnu dsl oraz pokazuje modme nierozpoznany. zrobił ktos to ? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 moze najnowsze stery pomoga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie odpalisz Neostrady na Sagemie, przynajmniej póki nie będzie sterowników pod X64 - "SZUKAJ!": http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=34&t=114821 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...